Slide One
Slide One

Községünk, a hajdani királynéi birtok, alig több mint félezer lelkes kisközség Győr-Moson-Sopron megye egyik dél-keleti szögletében, Győrtől 27 km távolságra. Kedvező fekvésű, nyugodt, békés falu, dolgos, összefogó, lakóhelyükért önzetlenül tenni akaró és tenni is tudó, a közösség ügyei iránt érdeklődő és fogékony, saját sorsukat a faluéval együtt felvállalni és alakítani tudó emberekkel.
 
Honlapunkon igyekszünk tájékoztatást adni a település múltjáról, jelenéről s jövőbeni terveiről azok számára is, akik a jövőben letelepedési szándékkal keresik fel településünket.
Önkormányzati oldalon tájékoztatást adunk az önkormányzat által fenntartott, működtetett intézményeinkről, a településünkön működő civil szervezetekről, ezen szervezetek elérési lehetőségeiről.
Évente ismétlődő önkormányzati, valamint civil szervezetek által létrehozott rendezvényekről tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődőt írásban és képekben is.
Kérjük válasszon a főmenü ajánlatunkból és ha megnyerte tetszését, vagy esetleg hiányosságot, kiegészítést szeretne tenni kezdeményezésünkkel kapcsolatban, azt szívesen vesszük!
 
Amennyiben elnyerte tetszését településünk, szívesen látjuk Győrasszonyfán!
 
 
Valiczkó Mihály
polgármester

Keresés