Slide One
Slide One

Fűnyíró traktor beszerzése Győrasszonyfán

  

A Vidékfejlesztési Program keretében a VP6-19.2.1.-70-9-21 kódszámú, Pannónia Kincse Leader Egyesület - Helyi fejlesztések támogatása című felhívás alapján Győrasszonyfa Község Önkormányzat egy fűnyíró traktor beszerzésére nyert támogatást.

A projekt azonosító száma: 3387371365
A projekt címe: Fűnyíró traktor beszerzése Győrasszonyfán
A támogatás összege: 2.175.319 Ft
A támogatás mértéke: 95 %
A projekt befejezési dátuma: 2023.08.16.

Az önkormányzat feladata a település zöldfelületeinek rendszeres karbantartása, melynek részeként tavasztól őszig heti szinten végeznek fűnyírást a községben. A munka elvégzésére korábban 2 db fűnyíró állt rendelkezésre. A hatékonyabb munkavégzés érdekében döntött úgy az önkormányzat, hogy egy fűnyíró traktor beszerzésével bővítik az eszközparkot.

A beszerzési eljárás lefolytatását követően a legkedvezőbb ajánlatot adó forgalmazótól, a Győri AGROKER Zrt-től került beszerzésre egy Solo by AL-KO T23-125.2 típusú fűnyírótraktor.

Az új eszköz révén a zöldfelületek ápolása egyszerűbbé vált, a nagyobb kapacitású fűnyíróval időmegtakarítást értünk el. Az ápolt, rendezett közterek nagyban hozzájárulnak a település vonzóbbá tételéhez mind az itt élők, mind a községben letelepülni vágyók részére.

 

Kapcsolódó dokumentumok

 Támogató okirat

Keresés