Slide One
Slide One

Tájékoztatók - pályázatokról, támogatásokról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az Önkormányzati Polgárőrség a Magyar Falu Proram Falusi Civil Alap keretében 5.616.000,- ft támogatást nyert kamerarendszer kiépítésére, melynek munkálatait elkezdtük. A kamerarendszer építésének folyamata várhatóan augusztus hónapban befejeződik. A településünkön dolgozó munkások akár késő estig is dolgozhatnak, illetve van, ahol ideiglenesen akadályozzák a forgalmat, ezen kellemetlenségekért türelmüket, megértésüket kérjük.
 
Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a Hunyadi tér (bolt előtti útszakasza) útépítési munkálatai várhatóan augusztus végén elkezdődnek, melyre támogatást a Belügyminisztérium által kiírt pályázaton nyertünk, összege 10.663.833,- ft, ehhez 1.881.853,- ft önerőt biztosítunk. 
 
Tájékoztatom továbbá a lakosokat, hogy Győrasszonyfa Község képviselő-testülete döntése alapján minden településünkön életvitelszerűen élő óvodás korúnak, iskolás korúnak, nappali tagozatú szakközép iskolás gyermeknek óvoda illetve iskola kezdési támogatást adunk. A támogatás összege: 5.000,- ft/ gyermek. A kifizetés ideje: 2021. augusztus 24.-25. (kedd és szerda) 8 órától 16. óráig.
 
Tájékoztatom Önöket, hogy az Orvosi szolgálati lakás alapkőletétele a sikeres közbeszerzés lebonyolítása után 2021. augusztus 21-én, 14 órakor lesz. Utána az egész napos rendezvény falunappal folytatódik a mellékelt Meghívó szerint.
Az építési munkálatok augusztus hónapban elkezdődnek a Rózsadomb utcában, így megnő a forgalom, lehetnek apróbb, nagyobb forgalmi fennakadások, megértésüket és türelmüket kérjük! A munkálatok befejezése várhatólag jövő év augusztus hónap.
Kérem Önöket, minél többen vegyenek részt az alapkőletételen, hiszen egy ilyen volumenű építkezés várhatólag hosszú távon biztosítja Győrassszonyfa-Tarjánpuszta-Románd Községek orvosi alapellátását.
 
Győrasszonyfa, 2021. augusztus 13.

Tisztelettel Köszönti Önöket:
 
Valiczkó Mihály
polgármester
 

Keresés