Slide One
Slide One

Figyelemfelhívás!

Kedves Pácienseink!
 
A kialakult járványügyi helyzet miatt és a miniszteri rendeletnek eleget téve igyekezzünk csökkenteni az orvos-beteg találkozások számát! Ennek érdekében :
 
1. Gyógyszereik felírását telefonon kérjék (akár 3 hónapra) E-recept formájában. Ezt bármelyik patikában ki tudja váltani, illetve TAJ-szám bemondásával hozzátartozója is kiválthatja! 
 
2. Jogosítványhoz szükséges orvosi alkalmassági vizsgálatot nem végzünk. (A lejárt okmányok a kormány döntése alapján érvényesek maradnak.) A vészhelyzet elmúlta után még 2 hét áll majd rendelkezésre. 
 
3. A lejáró gyógyszer javaslatok és közgyógy támogatások meghosszabbítása szintén nem szükséges,a vészhelyzet ideje alatt és után még 90 napig érvényesek lesznek. 
 
4. Csak sürgős esetben adunk beutalót. Tervezett, halasztható kivizsgálásokra nincs mód, tekintettel a megyei kórház intézkedéseire is. 
 
5. Egészségesek szűrő jellegű vizsgálatokkal ne keressenek fel minket! 
 
6. Kérjen telefonon akár:
     - tanácsot,
     - táppénzt,
     - igazolást!
 
7. Telefonon hívjon amennyiben magas láz, száraz, kínzó köhögés, fulladás jelentkezik, esetleg érintkezés is előfordult külföldről hazajött emberekkel!
 
További információt és segítséget kérhetnek:
Dr. Németh Balázs: 20-5958320
Dombiné Molnár Erzsébet: 20-3107811
 
Megértésüket köszönöm!
Dr. Németh Balázs
 
Kérjük saját és környezetük egészségének védelmében a javasolt higiénés szabályok betartását! Aki teheti maradjon otthonában!
 
VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

 

Keresés