Slide One
Slide One

Csaplár Zoltán elismerése

A Polgári Védelem Napja alkalmából dr. Pintér Sándor belügyminiszter a katasztrófavédelem támogatása érdekében végzett kiemelkedő munkája elismeréseként a „Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékérem” kitüntetést adományozta Csaplár Zoltánnak, Mecsér polgármesterének, a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség elnökének.

Csaplár Zoltán évek óta kiváló és kölcsönös együttműködésen alapuló kapcsolatot alakított ki a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság munkatársaival. Minden alkalmat felhasznál arra, hogy a katasztrófavédelemmel közös munkát erősítse, az önkéntességet támogassa.

A megyei polgárőr szövetség elnökeként kiemelkedő feladatának tekinti az önkéntes tűzoltó egyesületekben, valamint a járási mentőszervezetekben résztvevő polgárőrök támogatását. Az „évszázad árvize” során, 2013-ban az egyik legveszélyeztetettebb település vezetőjeként bizonyította rátermettségét, összefogta és szervezte az önkéntesek munkáját Mecséren, kiválóan együttműködve a katasztrófavédelem hivatásos erőivel.
Az elismerést dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója adta át.

Csaplár Zoltánnak ezúton is szívből gratulál Győrasszonyfa Község Önkormányzata és az Önkormányzati Polgárőség Győrasszonyfa!


forras: opsz.hu

Keresés